Virtuele Marathon 17 & 24 okt 2020

Loop mee met onze (virtuele) Den Haag marathon op 17 & 24 oktober 2020!

Elk jaar geven wij ons op voor meerdere hardloopevents en marathons om geld op te halen voor Endometriose onderzoek. In verband met alle Corona maatregelen lukt het helaas niet om dit jaar mee te lopen met de grote marathon van New York. Maar dat houdt ons niet tegen! Wij lopen daarom op 17 & 24 oktober 2020 een virtuele marathon, doe jij ook mee?

Wat houd deze actie precies in?
Dit jaar is er een alternatief om een virtuele marathon van New York te lopen. Dit houdt in dat je op eigen initiatief een afstand loopt. Op 17 & 24 oktober lopen wij in Den Haag individueel een marathonafstand (i.v.m de maatregelen) om op deze manier alsnog geld op te halen voor onderzoek en awareness voor Endometriose. Het opgehaalde geld gaat naar het expertisecentrum Endometriose in Balans.  

Waar is de virtuele marathon? 
Je kunt vanuit je eigen omgeving op 17 of 24 oktober 2020 een afstand naar keuze hardlopen of wandelen. Dit kan een (halve) marathon zijn, maar bijvoorbeeld ook de 10 of 5 km! Zorg ervoor dat je een bewijs hebt van de afstand die hebt gelopen. Woon je in de omgeving van Den Haag? Neem dat even contact met ons op als je een voorbeeldroute voor een marathon in Den Haag wil ontvangen.


Waarom zou ik mee doen? 

 • Je hebt misschien al getraind voor een (halve) marathon, maar kunt nu niet aan evenementen meedoen. 
 • Met onze actie heb je alsnog een doel en goede motivatie om op 17 of 24 oktober deze afstand te lopen én steun je meteen een erg belangrijk doel! 
 • Meedoen is helemaal gratis! 


Klinkt goed! Hoe doe ik mee? 

Stap 1: Laat via het onderstaande formulier weten dat je mee wil doen aan onze actie en of je de route in Den Haag wil meelopen of in je eigen omgeving gaat lopen.

Stap 2: Maak een actiepagina aan via deze link.
Stap 3: Promoot deze actie op je eigen social media kanalen en bij vrienden, familie, collega’s etc. om ons te helpen zoveel mogelijk geld op te halen met deze actie!

Stap 4: Let’s go running! Maak op 17 of 24 oktober een screenshot van je afstand en tijd als bewijs van je deelname.

Haal je met jouw actie meer dan €50 op? Dan ontvang je van ons een toffe medaille voor je afstand (voor bij je verzameling!)
Haal je meer dan €100 op? Dan ontvang je een medaille en hardloop shirt! 

Ik wil niet meelopen, maar jullie wel supporten

Daar zijn wij heel blij mee! Je kunt een donatie uitbrengen via deze link of ons op 17 en 24 oktober virtueel toejuigen via onze social media kanalen! 

Ja, ik wil meedoen aan de virtuele marathon!

 • * velden zijn verplicht.

Wie is Ellemieke?

Initiatiefneemster voor We Run 4 Endometriose in Balans. Lees hier het verhaal van Ellemieke.

Lees meer

Virtuele marathon New York in Den Haag

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen. Na een rela...

Lees meer
Meer nieuws
 • CPC Loop Den Haag 2022

  CPC Loop 2022

  Geef je nu op om op 25 september 2022 mee te lopen met de NN CPC Loop Den Haag!

  Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.