Edwin van Splunter

Mijn naam is Edwin van Splunter. De echtgenoot van Ellemieke van Splunter Huijts.

Jarenlang heb ik mijn vrouw van de ene dokter naar de andere dokter zien gaan. Van de ene diagnose naar de ander en telkens zonder een goed resultaat. Ons leven werd er grotendeels door beheerst en beïnvloed.

Gelukkig is mijn vrouw uiteindelijk terecht gekomen in het Bronovo ziekenhuis bij dr. Smeets die de juiste kennis had om haar te helpen. Daar ben ik haar (en het hele team) eeuwig dankbaar voor.

Omdat er zoveel vrouwen en dus ook echtparen te lijden hebben onder deze ziekte wil ik mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose.

Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.

Door middel van het lopen van de marathon van New York in november 2020 (waar ik als een berg tegen op zie) breng ik mijn “offer” in de strijd tegen deze rotziekte.

op weg naar de marathon

Lees meer

De marathon van New York naar Den Haag

Het is een tijdje stil geweest op deze website. Door de corona hebben we noodgedwongen onze activiteiten stil moeten leggen ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    I.v.m alle maatregelen lukt het helaas niet om de marathon in New York te lopen! Maar dat houdt ons niet tegen! Steun jij ons met onze virtuele marathon?

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.