Ellemieke van Splunter

Ik ben Ellemieke van Splunter, en ik heb endometriose gehad. Er is nog geen genezing voor deze levensbepalende ziekte!! Doordat ik een ingrijpende operatie heb ondergaan, waarbij de endometriose, de baarmoeder, eierstok, eileiders en stuk dikke darm zijn verwijderd ben ik van de endometriose af. Echter is deze operatie niet geschikt voor iedere vrouw met endometriose.

Na mijn diagnose ben ik op het internet gaan zoeken wat er te vinden was over deze ziekte. Ik kwam tot de conclusie dat het een typische vrouwenziekte is waar nog weinig aandacht aan wordt besteed. En dat is gek, gek omdat 1:10 vrouwen deze ziekte heeft.

Daarom is het voor de awareness en onderzoek noodzakelijk om veel geld op te halen!

Bij het verwezenlijken van dit doel heb ik uw hulp nodig, Helpt u mij om dit doel te kunnen realiseren!!!!

op weg naar de marathon

Lees meer

De marathon van New York naar Den Haag

Het is een tijdje stil geweest op deze website. Door de corona hebben we noodgedwongen onze activiteiten stil moeten leggen ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    I.v.m alle maatregelen lukt het helaas niet om de marathon in New York te lopen! Maar dat houdt ons niet tegen! Steun jij ons met onze virtuele marathon?

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.