T-shirt actie

Wil jij de stichting We Run4 Endometriose in Balans steunen door middel van een sportieve uitdaging?

Dit kan van alles zijn; een hardloopwedstrijd, een fietstocht, de vierdaagse en natuurlijk een persoonlijke uitdaging. De Stichting We Run4 Endometriose in Balans heeft unieke t-shirts ontworpen waarin je deze sportieve uitdaging aan kunt gaan en waarbij je gelijk laat zien voor welk doel je dit doet. 

Wat moet je doen om dit unieke t-shirt te ontvangen?
Het enige wat wij vragen is een donatie aan Stichting We Run4 Endometriose in Balans van minimaal € 300,- en je ontvangt dit shirt.

Wil jij ook een sportieve uitdaging aangaan en ons steunen? Klik hieronder op 'start eigen actie' om via de site van Support & Donate een actie te starten. 

Acties hoeven niet per se sportief te zijn. Je kunt ook denken aan een inzameling tijdens een jubileum, iets leuks op een feestdag of personeelsfeest waarmee je geld ophaalt. Gebruik je fantasie. Heel veel succes!

Wie is Ellemieke?

Initiatiefneemster voor We Run 4 Endometriose in Balans. Lees hier het verhaal van Ellemieke.

Lees meer

Virtuele marathon New York in Den Haag

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen. Na een rela...

Lees meer
Meer nieuws
  • CPC Loop Den Haag 2022

    CPC Loop 2022

    Geef je nu op om op 25 september 2022 mee te lopen met de NN CPC Loop Den Haag!

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.