Marathon

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen.

Na een relatief korte trainingsarbeid van 9 weken stonden we op zaterdag 17 oktober om 08:00 aan de start. Door de corona maatregelen hadden we wat aanpassingen gemaakt en er voor gezorgt dat we 1,5 meter afstand zouden houden met lopers en begeleidende fietsers.

Gerda en ik liepen de volledige marathon afstand en tijdens de marathon hebben een aantal lopers/supporters stukjes meegelopen. De gehele marathon hadden we begeleidende fietsers die zorgde voor eten, drinken en dat we veilig door het verkeer konden lopen.

We hadden een app waardoor vrienden, familie en supporters ons konden volgen, hierdoor stonden er voor ons op onverwachte plekken langs het parcours supporters en ondanks dat het geen groot evenement was gaf dit toch steeds een boost en een lach en de energie om door te lopen.

Bij de finish stonden vrienden en buren ons op te wachten met een heuse finishlint en bloemen. Hierdoor kregen we het echte marathon finish gevoel.

Mooi dat we ondanks corona een virtuele marathon hebben kunnen lopen en 1855 euro opgehaald voor onze stichting.

Marathon

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen. Na een rela...

Lees meer

op weg naar de marathon

Lees meer
Meer nieuws
  • Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    I.v.m alle maatregelen lukt het helaas niet om de marathon in New York te lopen! Maar dat houdt ons niet tegen! Steun jij ons met onze virtuele marathon?

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.