Update #4 Berlijn Marathon 2018

Geplaatst op 22-05-2019

Vorige week was het zover de marathon van Berlijn. Maanden van voorbereiding, trainen, twijfels, onzekerheden en dromen van een mooie dag. Het was een topdag het weer was goed zo’n 23 graden.Het moment dat je van het hotel naar het startvak gaat is al een mooi begin, overal zie lopers ieder in zijn eigen wereld. Aangekomen in het startvak is het een groot feest met elkaar wachtend op het startschot.

Om 10:15 uur was het eindelijk zover, we gaan op weg. Het tempo was rond de 8 minuten per klimmer hou ik vol tot 30 km daarna word ik koortsig en gaat het lastiger en lopen de tijden op. Jacobien is vanaf km 27 zoals afgesproken haar eigen tempo gaan lopen, vanaf dat moment moet ik het alleen doen. Bij km 34 komt de man met de hamer, gelukkig is daar Edwin hij loopt stiekem een paar kilometer mee om mij erdoor heen te slepen. Vanaf km 39 gaat het weer wat beter en kan ik weer wat versnellen wat een heerlijk gevoel. Ik finish na ruim 6 uur hardlopen in 6:14 uur ruim 40 minuten sneller dan vorig jaar. Een klein beetje teleurgesteld want ik wilde graag in de 5 uur eindigen.

'It isn’t just a race. It’s a journey. It’s a journey of self-discovery. Of who you are made of. Of how much you can go through. Of how much you’re willing to go through, of what you want from yourself. Dream Big' ~Steph Bruce

Deel dit bericht:

Wie is Ellemieke?

Initiatiefneemster voor We Run 4 Endometriose in Balans. Lees hier het verhaal van Ellemieke.

Lees meer

Virtuele marathon New York in Den Haag

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen. Na een rela...

Lees meer
Meer nieuws
  • CPC Loop Den Haag 2022

    CPC Loop 2022

    Geef je nu op om op 25 september 2022 mee te lopen met de NN CPC Loop Den Haag!

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.