Update Ellemieke #1

Geplaatst op 04-06-2019

28 januari, 2017

Vandaag is het een jaar geleden dat ik ben geopereerd ivm endometriose. Het was een zware operatie met een hobbelig herstel. Nooit gedacht dat ik er zo sterk uit zou komen zowel mentaal als fysiek. Sterker dan ooit! Er zijn een aantal mensen die ik zeker wil benoemen die ons het afgelopen jaar hebben bijgestaan, Suus Huijts, Johan en Berre, Marlene Varkevisser en Eric, Jeroen Huijts en Diana Huijts mijn broer en zussen voor altijd de beste familie, mijn lieve schoonouders Christiaan J. van Splunter en Ank, Martina de Haan BFF, mijn chef Jaap de Kok, alle collega’s en artsen @dr. Smeets, @Dr. J. English, drJudith Berger en Dr. Rhemrev, Gemma Greebe en Kelly Schut van Endometriose in Balans, jullie vakmanschap, steun en liefdevolle benadering zijn doorslaggevend geweest voor hoe fit ik nu weer ben, Praktijk voor manuele-, en fysiotherapie Belgisch Park voor de revalidatie, onze katten Roderik en Frederik, Buurtzorg Scheveningen, Gregory Sedoc voor zijn support en steun en vooral Edwin van Splunter mijn allerliefste maatje en liefde van mijn leven, zonder jou kleurt de hemel niet blauw!!!!
Daarnaast natuurlijk alle familie, vrienden en collega’s die ons gesteund hebben het afgelopen jaar, ONZE DANK IS ENORM!!
Hoe anders is het nu, volledig aan het werk, trainen voor de marathon, aan het genieten, vol energie!!
Het doel voor dit jaar is Endometriose op de kaart zetten, daarom loop ik met Jacobien de Jong,(een cadeautje die in ons leven is gekomen), Sam van Leeuwen en Edwin van Splunter de marathon van Berlijn op 24 september 2017!!!

Deel dit bericht:

Wie is Ellemieke?

Initiatiefneemster voor We Run 4 Endometriose in Balans. Lees hier het verhaal van Ellemieke.

Lees meer

Virtuele marathon New York in Den Haag

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen. Na een rela...

Lees meer
Meer nieuws
  • CPC Loop Den Haag 2022

    CPC Loop 2022

    Geef je nu op om op 25 september 2022 mee te lopen met de NN CPC Loop Den Haag!

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.