donatie acties

Geplaatst op 25-07-2019

De laatste maand heb ik weer een aantal berichten in de media gelezen, waaruit blijkt dat de awareness over endometriose nog lang niet goed is. Vrouwen die lang rondlopen met enorme pijnklachten, artsen die nog niet altijd voldoende aan endometriose denken bij ernstige menstruatie klachten. Hierdoor lopen vrouwen te lang door met veel pijn en dat is zowel lichamelijk en psychisch heel zwaar!

Ons doel is om endometriose “beroemd” te maken waardoor vrouwen niet lang op een juiste diagnose hoeven te wachten en snel een passend behandelplan krijgen.

Dit doen we onder andere door mee te doen aan sportevenementen, dat geeft ons energie en het houdt ons fit, en ondertussen halen we geld op door deel te nemen aan die evenementen.

Ook jullie kunnen een actie op starten om geld op te halen en dat kan van alles zijn:

 • Auto’s wassen: deze klassieker is niet uitsluitend voorbehouden aan films. 
 • Fooienavond: vraag een lokaal café of restaurant één avond al hun fooien of een percentage van de omzet te schenken.
 • Pub quiz: organiseer een trivia-avond in een café en laat deelnemers betalen om mee te doen. Als je het helemaal goed wilt doen, haal je het café over een deel van de opbrengst van het verkochte eten en drinken te doneren.
 • Fitness-fundraiser: vraag een populair fitnesscentrum in de buurt om je inzamelactie te houden en te helpen promoten. Vraag deelnemers om een bijdrage voor deze speciale eenmalige les met de meest geliefde instructeur.
 • Sponsorloop (of fiets, zwem, enz):

Maar je kan bv ook koekjes bakken of ijsjes verkopen!

Op onze website kun je onder de knop direct doneren een eigen actie starten je kan dit individueel of als team doen. Ga naar https://www.werun4endometrioseinbalans.nl/steun-ons/donaties om een actie te starten!

Mijn collega Nathan heeft ook besloten om geld in te zamelen voor onze stichting, hij loopt 9 augustus de dodenmars in Bornum te België, hij moet 100km lopen in 24 uur een hele prestatie en we zijn dus enorm trots dat Nathan voor ons gaat lopen!! Om Nathan te steunen klik dan op deze link: https://supportanddonate.com/doneer-pagina/4390/nathaniel-dean-sebes

 

Heb je leuke ideeën of wil je informatie neem dan contact met ons op!!!

Wij zien de leuke acties tegemoet!!!!

 

 

 

Deel dit bericht:

Wie is Ellemieke?

Initiatiefneemster voor We Run 4 Endometriose in Balans. Lees hier het verhaal van Ellemieke.

Lees meer

Virtuele marathon New York in Den Haag

Op zaterdag 17 oktober 2020 hebben Gerda en ik (Ellemieke) de virtuele editie van de marathon New York geloepen. Na een rela...

Lees meer
Meer nieuws
 • CPC Loop Den Haag 2022

  CPC Loop 2022

  Geef je nu op om op 25 september 2022 mee te lopen met de NN CPC Loop Den Haag!

  Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.