CPC Loop Den Haag 2018

Geplaatst op 04-06-2019

5 december 2017

Na een welverdiende rustperiode na onze marathon in Berlijn zijn we met een nieuwe actie gestart  om endometriose op de kaart te zetten: de CPC Loop in Den Haag.

Deze keer kan iedereen die hardloopt en zich wil inzetten voor een goed doel meedoen, HOE LEUK IS DAT???

Bij de CPC loop kun je kiezen tussen drie afstanden, 5, 10 en 21 km. Wil je meedoen, schrijf je dan in voor een startnummer, dit doe je via de CPC website http://www.nncpcloopdenhaag.nl. Daarna ga je naar https://supportanddonate.com/event/104/we-run-cpc-2018-for-endometriose/ om je toe te voegen op de donatie pagina. Hier kan je aangeven waarom je meeloopt voor endometriose en kunnen sponsors geld doneren.

Voor iedereen die meedoet heel veel succes met de voorbereidingen!!!

Deel dit bericht:

op weg naar de marathon

Lees meer

De marathon van New York naar Den Haag

Het is een tijdje stil geweest op deze website. Door de corona hebben we noodgedwongen onze activiteiten stil moeten leggen ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    Virtuele marathon 17 & 24 oktober!

    I.v.m alle maatregelen lukt het helaas niet om de marathon in New York te lopen! Maar dat houdt ons niet tegen! Steun jij ons met onze virtuele marathon?

    Lees meer
Jacobien de Jong

"Het doel is om naast bekendheid ook geld op te halen voor verder onderzoek. Help je mee?.."

Jacobien de Jong
Ellemieke van Splunter

"1 op de 10 vrouwen heeft deze levensbepalende ziekte waar nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed!.."

Ellemieke van Splunter
Edwin van Splunter

"Ik wil mij inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose. Er is veel geld nodig voor onderzoek en publiciteit.."

Edwin van Splunter
Marianne Kuil

"Endometriose in Balans is een heel bijzondere polikliniek. De artsen zijn zeer kundig en luisteren werkelijk naar je!.."

Marianne Kuil
Laura Wijnbelt

"Ik hoop dat wij met onze stichting de steun kunnen zijn voor vele meisjes en vrouwen. Steun die zij tot dusver gemist hebben.."

Laura Wijnbelt
René Kuil

"Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord laat staan dat ze weten wat deze aandoening inhoudt.."

René Kuil

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.